Altaner og balkoner fremstilles i design, dimension og overflade efter kundens ønske.

Altaner fremstilles til en familiers huse, private, etageejendomme, boligforeninger og lejligheder.

De udføres efter gældende standarder, og materialer efter ønske, ved altaner over gangarealer eller ved etageejendomme udføres altaner med lukket bund og dræn, der evt. kan kobles på tagrende.

Vores altansmed fremstiller altaner og balkoner efter behov og ønske, kunden kan selv komme med design, eller vi står for design af deres altan projekt.

Vi kan designe, producere, levere og montere altaner og balkoner til erhverv, boligselskaber og private. Så hvad enten altanen eller balkonen skal sidde på en etageejendom, erhvervsbygning, offentligejendom, eller på et almindeligt hus eller sommerhus, så er vores altansmed altid klar til at give tilbud på altaner og balkoner til Sjælland, København og Lolland Falster.

Ring 54 43 11 05 og få et uforpligtende tilbud,
eller snak om jeres næste projekt

Vi producere også Franske altaner i stål, efter kundens mål og ønsker.

  • Du har ønskerne og måske en skitse af din drømme altan
  • Vi har smedene til fremstilling af din personlige altan

Din personlige altan kan kun blive til hvis der er en god dialog, mellem dig som kunde og os som altanleverandør. Vi rådgivere gerne om design og materialer, så den nye altan designes på en måde så den passer ind i bygningen.

Man kan kombinere stålaltaner og balkoner med glas og træ, eller vælge at fremstille altanen så den er 100% vedligeholdelsesfri ved at varmgalvanisere den.

Hvis kunden ønsker det kan man også vælge at male stålaltanen eller balkonen i en farve fra RAL systemet.

Vores altansmed fremstiller stålaltanen eller balkonen, og vi kan også tilbyde at montere altanen og balkonen på Sjælland, København og Lolland Falster.

H. Nielssons Maskinfabrik A/S er certificeret leverandør af bygningsstål efter DS/EN 1090.

 

Kontakt os